21.2 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
HomeRegionaalKNMI: Code geel voor vrijdag, plaatselijk veel regen, hagel en onweersbuien

KNMI: Code geel voor vrijdag, plaatselijk veel regen, hagel en onweersbuien

Regionaal – Het KNMI geeft voor morgen voor het hele land code geel af. Het KNMI geeft aan dat er kans is op blikseminslag, hagel en veel neerslag in korte tijd. De waarschuwing is voor Noord-Holland van kracht tussen 13:00 en 20:00 uur

Vrijdagmiddag en -avond kunnen er in het hele land onweersbuien voorkomen. Bij deze buien komt lokaal hagel voor en kan er plaatselijk veel regen vallen. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
21.2 ° C
22.2 °
19.4 °
59 %
1.3kmh
14 %
wo
20 °
do
19 °
vr
22 °
za
20 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.