13.4 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomeVolendamPolitie zoekt getuigen van poging woningoverval Volendam

Politie zoekt getuigen van poging woningoverval Volendam

Volendam – Op zaterdagavond heeft een poging woningoverval plaatsgevonden aan de Gravelandstraat. Twee mannen probeerden de woning binnen de dringen. De 78-jarige bewoner wist de overvallers buiten de deur te houden. Hij raakte bij de worsteling gewond aan zijn hoofd. De politie heeft na een zoekslag in de omgeving de verdachten niet meer aangetroffen.

Rond 21.30 uur kreeg de politie de melding binnen. Toen agenten arriveerden waren de verdachten vertrokken. Het slachtoffer was om 21.20 uur net thuis toen er niet veel later werd aangebeld. Toen de man de deur opendeed stormden twee mannen naar binnen. Het slachtoffer wist de overvallers weerstand te bieden. Niet veel later vertrokken de overvallers zonder buit. De man liep hierbij verwondingen op aan zijn hoofd. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Getuigenoproep

De recherche doet onderzoek naar de poging woningoverval en wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het incident. Heeft u iets gezien of gehoord tussen 21.15 en 21.30 uur in de omgeving van de Gravelandstraat? Weet u wie hierbij betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021206565.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

 1. Wellicht dat:
  *een signalement van de daders
  *wijze van vluchten (te voet, scooter, auto o.i.d.)
  *mogelijke vluchtroute
  etc.
  bij kan dragen tot de oplossing van deze laffe daad.
  De informatie die nu bekend is is wel heel summier.
  Ik hoop dat het slachtoffer spoedig en volledig hersteld; lichamelijk en geestelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
13.4 ° C
14.4 °
12.2 °
79 %
4.5kmh
56 %
zo
19 °
ma
22 °
di
21 °
wo
22 °
do
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.