22 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomePurmerendMedewerkers dierenorganisaties in het zonnetje gezet

Medewerkers dierenorganisaties in het zonnetje gezet

Purmerend- Gemeente Purmerend neemt haar verantwoordelijkheid op het gebied van dierenwelzijn serieus. En dat is alleen mogelijk door samenwerking met gedreven partners. Daarom werden de medewerkers van dierenklinieken, -opvang en -ambulance op dierendag door Paul van Meekeren, wethouder Dierenwelzijn, en stadsecoloog Michel Geijssens in het zonnetje gezet: zij ontvingen van hen een heerlijke taart.

“De dierenklinieken, de Dierenambulance en de opvang in Midwoud, De Bonte Piet, en DOA in Amsterdam zijn belangrijke partners voor onze gemeente”, zegt wethouder Paul van Meekeren. “We zijn hen dankbaar voor hun inzet, mede daardoor is dierenwelzijn in Purmerend en de regio geborgd!”

Dierenwelzijn geborgd in nota

De gemeente Purmerend zet zich in voor dierenwelzijn en het verbeteren van de biodiversiteit. Begin 2020 werd hiervoor een vooruitstrevende dierenwelzijnsnota vastgesteld voor huisdieren en dieren in de vrije natuur. Gemeente Purmerend eindigde in 2020 in de jaarlijkse verkiezing van Stichting Dierenlot in de top 3 van meest diervriendelijke gemeente van Nederland.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
22 ° C
22.8 °
20.5 °
70 %
1.3kmh
69 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.