Purmerend

Medewerkers dierenorganisaties in het zonnetje gezet

Purmerend- Gemeente Purmerend neemt haar verantwoordelijkheid op het gebied van dierenwelzijn serieus. En dat is alleen mogelijk door samenwerking met gedreven partners. Daarom werden de medewerkers van dierenklinieken, -opvang en -ambulance op dierendag door Paul van Meekeren, wethouder Dierenwelzijn, en stadsecoloog Michel Geijssens in het zonnetje gezet: zij ontvingen van hen een heerlijke taart.

“De dierenklinieken, de Dierenambulance en de opvang in Midwoud, De Bonte Piet, en DOA in Amsterdam zijn belangrijke partners voor onze gemeente”, zegt wethouder Paul van Meekeren. “We zijn hen dankbaar voor hun inzet, mede daardoor is dierenwelzijn in Purmerend en de regio geborgd!”

Dierenwelzijn geborgd in nota

De gemeente Purmerend zet zich in voor dierenwelzijn en het verbeteren van de biodiversiteit. Begin 2020 werd hiervoor een vooruitstrevende dierenwelzijnsnota vastgesteld voor huisdieren en dieren in de vrije natuur. Gemeente Purmerend eindigde in 2020 in de jaarlijkse verkiezing van Stichting Dierenlot in de top 3 van meest diervriendelijke gemeente van Nederland.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.