15.3 C
Purmerend
vrijdag 12 juli 2024
HomeInformatiefZwarte keukens worden steeds populairder

Zwarte keukens worden steeds populairder

Als je voor een nieuwe keuken gaat, wil je ook wel iets bijzonders. Eén die helemaal bij jou en je inrichting past. Denk dan eens aan een zwarte keuken. Persoonlijk en chique, maar toch niet té opvallend. Zwarte keukens vallen in smaak, het is dan ook niet vreemd dat ze steeds populairder worden. 

Stijlvol, modern en tijdloos

Zwart is stijlvol, modern en tijdloos. Je kunt er alle kanten mee op. Een zwarte keuken is neutraal en kan zodoende met elk interieur gecombineerd worden. Met zo’n smaakvolle eyecatcher in je woning creëer je een exclusieve uitstraling. Wil je toch liever een lichte keuken maar met zwarte details je eigen accent zetten? Ook dan is er volop keuze bij Keukenloods.nl.

Fantaseer en combineer

Is een volledig zwarte keuken toch te donker naar je zin? Benut dan een of meer van de eindeloze mogelijkheden: zo zijn er verschillende tinten en materialen. Fantaseer en combineer er maar op los… Met andere kleuren of apparatuur in RVS, zodat er een speels contrast ontstaat. 

Veel merken spelen in op de populariteit van zwarte keukens en hebben inmiddels een zwarte lijn met apparaten zodat je de kleur helemaal kunt doortrekken. En wat te denken van een chique zwarte kraan en spoelbak… en een vrijstaande stoere, zwarte koelkast?

Ontwerp zelf je droomkeuken

Bij Keukenloods.nl doe je originele maar praktische ideeën op. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kunt zelf jouw droomkeuken ontwerpen met de handige 3D-tool. Zo zie je welke kleuren en uitvoering bij jou passen. 

Hulp en advies

Heb je hulp nodig? Of wil je tips? Onze ontwerpers denken graag met je mee denken en adviseren je op weg naar jaren woon- en kookplezier. Je bent van harte welkom in onze winkel. Maak alsjeblieft wel even een afspraak als je wilt komen. Dan kunnen we je persoonlijk ontvangen en helpen.

Kom naar Keukenloods.nl bij jou in de buurt:

Zaandam Keukenloods

Pieter Ghijsenlaan 18A

1506 PV ZaandamSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15.3 ° C
16.2 °
14.4 °
90 %
0.5kmh
55 %
vr
16 °
za
18 °
zo
19 °
ma
25 °
di
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.