14 C
Purmerend
maandag 24 juni 2024
HomeondernemersOude pand Kriti in de verhuur: "De kogel is door de kerk"

Oude pand Kriti in de verhuur: “De kogel is door de kerk”

Purmerend – Twintig jaar geleden begon Kriti in het oude vertrouwde pand aan de Kerkstraat, waarvan de laatste 13 jaar onder de bezielende leiding van Erol Savur. In 2018 betrok Kriti het pand “De drie Zwanen”, in verband met een uitbreiding van de oude locatie. Wat voor tijdelijk bedoeld was, duurde langer dan gepland.

Eerst waren er de problemen met de renovatie en daarna de corona-crisis. De afgelopen 3,5 jaar liepen anders dan onze geliefde Erol voor ogen had. En zoals het een goede ondernemer betaamt, kan het dan tijd zijn om plannen aan te passen. De kogel is door de kerk en het voormalig pand van Kriti aan de Kerkstaat/Kolkstaat staat sinds kort in de verhuur. Kriti kan zich op deze manier volledig richten op de huidige locatie in “De Drie Zwanen”.

Het pand aan de Kerkstraat is eigenlijk startklaar voor een nieuwe Horeca-ondernemer. Met 250 m2 een capaciteit van zeker 150 personen, een dakterras en een straatterras aan drie kanten staat de locatie helemaal klaar voor een nieuwe huurder. “Op de benedenverdieping moet er nog een vloer gelegd worden, maar verder is het een kwestie van inrichten en starten”, aldus Erol.


Relevante artikelen:

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,949FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14 ° C
15.1 °
13 °
80 %
0.9kmh
8 %
ma
23 °
di
25 °
wo
26 °
do
26 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.