ondernemersPurmerend

Oude pand Kriti in de verhuur: “De kogel is door de kerk”

Purmerend – Twintig jaar geleden begon Kriti in het oude vertrouwde pand aan de Kerkstraat, waarvan de laatste 13 jaar onder de bezielende leiding van Erol Savur. In 2018 betrok Kriti het pand “De drie Zwanen”, in verband met een uitbreiding van de oude locatie. Wat voor tijdelijk bedoeld was, duurde langer dan gepland.

Eerst waren er de problemen met de renovatie en daarna de corona-crisis. De afgelopen 3,5 jaar liepen anders dan onze geliefde Erol voor ogen had. En zoals het een goede ondernemer betaamt, kan het dan tijd zijn om plannen aan te passen. De kogel is door de kerk en het voormalig pand van Kriti aan de Kerkstaat/Kolkstaat staat sinds kort in de verhuur. Kriti kan zich op deze manier volledig richten op de huidige locatie in “De Drie Zwanen”.

Het pand aan de Kerkstraat is eigenlijk startklaar voor een nieuwe Horeca-ondernemer. Met 250 m2 een capaciteit van zeker 150 personen, een dakterras en een straatterras aan drie kanten staat de locatie helemaal klaar voor een nieuwe huurder. “Op de benedenverdieping moet er nog een vloer gelegd worden, maar verder is het een kwestie van inrichten en starten”, aldus Erol.


Relevante artikelen:
Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.