112Purmerend

Rookontwikkeling in appartementencomplex Achterdijk, omliggende panden ontruimd

Purmerend – De brandweer rukte vanavond even voor negen uur uit voor een brand in een appartementencomplex op de Achterdijk in de binnenstad. Uit voorzorg werden door de politie en brandweer omliggende panden ontruimd. Ook bezoekers van Ferid’s Grill moesten het restaurant verlaten.

De brandweer kwam met twee brandweerauto’s en een hoogwerker ter plaatse. De politie heeft de omgeving afgezet. Vanuit het pand was het geluid van de ontruimingsinstallatie goed te horen. Het bleek om een beginnende brand in een appartement te gaan die tot rookontwikkeling kwam. Hoe de rookontwikkeling is ontstaan is onbekend.

De brandweer heeft het appartement geventileerd. Bewoners moeten nog wachten tot de brandweer het gebouw vrij gaat geven

Fotografie: Regio Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.