14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomePurmerendTeststraat vanaf vrijdag niet meer toegankelijk met de auto: "Letterlijk een koud...

Teststraat vanaf vrijdag niet meer toegankelijk met de auto: “Letterlijk een koud kunstje”

Purmerend – Vanaf vrijdag 22 oktober kun je niet meer met de auto de Corona-teststraat op de Burgemeester Kooimanweg in rijden. Parkeerregelaars buiten de testlocatie vertellen je waar je kunt parkeren. Vervolgens zul je te voet de testlocatie in moeten. De reden: de winter komt er aan.

De mensen die wel eens in de teststraat zijn geweest zullen het onderschrijven. De voormalige garage aan de Burgemeester Kooiman weg stond aan één kant wagenwijd open. In de winter is het testen letterlijk een koud kunstje.

“Om de werkomstandigheden in de winterperiode te verbeteren voor het personeel is deze verandering noodzakelijk”, laat GGD Zaanstreek-Waterland in een verklaring weten aan Regio Purmerend. “Wanneer we de auto’s naar binnen laten rijden staan de collega’s van de teststraat de hele dag in de kou. Door de auto’s voor de testlocatie te laten parkeren, kunnen we de locatie binnen warm houden voor het personeel.”

Wat het warm houden van de voormalige vestiging van Heron gaat kosten, nu de gasprijzen door het dak gaan, is ons niet bekend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.