15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomedierenKat achtergelaten in dichte doos langs A7

Kat achtergelaten in dichte doos langs A7

Purmerend/Noordbeemster – De politie kreeg zaterdag een melding van de dierenambulance dat er een zwarte kat in een doos was achtergelaten bij een picknicktafel nabij Kruisoord op de A7, het tankstation dat gelegen is tussen Hoorn en Purmerend (in de richting van Amsterdam). De dierenpolitie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar de eigenaar.

De zwarte kat zat in een dichtgeplakte doos zonder luchtgaten (zie onderstaande foto). Wel zat er eten in de doos. Iemand deed hiervan melding bij de dierenambulance. Zij hebben het diertje opgehaald en zich om hem bekommerd.

Wie heeft informatie over deze kat?
De dierenpolitie is op zoek naar de eigenaar van deze kat en houdt er rekening mee dat de kat mogelijk niet door de eigenaar, maar eventueel door anderen daar is neergezet. Graag komt de dierenpolitie in contact met de eigenaar of met mensen die informatie hebben over:
* de opvallende doos waarin de kat is gevonden (zie foto hieronder)
* de kat, zwart van kleur, goed verzorgd, bruine ogen. De kat heeft een leger-groen camouflagebandje om met een belletje.
* mensen die zaterdag 16 oktober iets gezien hebben in de omgeving van het tankstation Kruisoord, of die iemand daar hebben zien lopen met de doos zoals hieronder op de afbeelding vermeld is.

Heeft u informatie? Belt u dan a.u.b. met de politie in Purmerend via telefoonnummer 0900-8844.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.