15.9 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
Home112Drie jongens (16, 17, 18) aangehouden voor auto-inbraken

Drie jongens (16, 17, 18) aangehouden voor auto-inbraken

Purmerend – Maandagochtend heeft de politie drie jongemannen buiten heterdaad aangehouden op verdenking van een aantal inbraken in auto’s. De verdachten, een 16- en 17-jarige jongen uit Purmerend en een 18-jarige man uit Middenbeemster, zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek en zitten nog vast.

In het onderzoek naar een aantal auto-inbraken gepleegd in de gemeente Purmerend de afgelopen periode kwam de politie de drie verdachten op het spoor. Na de aanhoudingen werden verschillende woningen doorzocht. Bij deze zoekingen werden spullen gevonden die afkomstig waren van auto-inbraken.

De recherche van het basisteam zet het onderzoek voort en onderzoekt of de verdachten ook mogelijk betrokken zijn bij andere auto-inbraken.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. @Waussie;
    Heb je nog wat inhoudelijks bij te dragen?
    Of vertoon je dit gestoorde gedrag op het moment dat je de naam Dagmar leest?

  2. De verdachten, een 16- en 17-jarige snotjongen uit Purmerend en een 18-jarige snotterd uit Middenbeemster zijn amper droog achter de oren maar hebben, mits bewezen verklaard, menig autobezitter op onkosten gejaagd (die niet altijd door de verzekering vergoed worden).

    In Nederland worden deze “snotterds” niet zwaar gestraft en de kosten kunnen vaak niet verhaald (van een kale kip kun je niet plukken).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,967FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
15.9 ° C
17.3 °
14.6 °
78 %
0.9kmh
16 %
ma
21 °
di
21 °
wo
20 °
do
24 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.