15.3 C
Purmerend
vrijdag 12 juli 2024
HomeInformatiefEen compleet vernieuwde showroom: 123Keukens&Apparatuur in Watergang!

Een compleet vernieuwde showroom: 123Keukens&Apparatuur in Watergang!

De keuken is voor veel mensen het hart van hun huis. In de vernieuwde showroom van 123Keukens&Apparatuur in Watergang kunnen klanten genoeg inspiratie op doen om hun ultieme droomkeuken te realiseren. De showroom is in februari 2021 compleet vernieuwd en voorzien van de allerlaatste collectie.

Een (mat)zwarte, houten, witte of juist een uitgesproken kleur keuken nodig? Geen probleem. Een marmeren-, granieten of juist een kunststof aanrechtblad? Ook daar is een ruime keuze in. Bedrijfsleider Norbert Torsing: “Wij werken met 85 verschillende leveranciers. Alle nieuwste keukentrends hebben we in de showroom staan. Of je nou gaat voor landelijk, modern of een luxe designkeuken: we hebben het in huis.” 

Trends

Norbert en zijn collega Jan zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op keukengebied. 

“Hoogglans neemt af en we gaan meer naar ultramat toe. Dan heb je minder last van vingerafdrukken en het is gemakkelijk schoon te houden. Donkere kleuren als antraciet en zwart maken een opmars, gecombineerd met goud en kopertinten. Maar uiteraard blijven de standaard kleuren het goed doen. Lichte tinten als wit en grijs in verschillende kleurschakeringen zijn nog steeds populair. Wat we ook veel zien, zijn keukens in twee kleuren of met een combinatie van materialen. Bij 123Keukens&Apparatuur hebben klanten een keuze uit alle denkbare opstellingen, kleuren en maten.”

Kookeiland

Het kookeiland blijft onverminderd populair. “Al past het niet altijd in elke keuken”, benadrukt Norbert. “We kijken altijd eerst naar de ruimte. Voor elke ruimte is een keuken te maken! Mocht een kookeiland niet mogelijk zijn, dan zijn er genoeg andere variaties als een schiereiland of bijvoorbeeld een L-keuken. In onze showroom van meer dan 1000 m2 kunnen klanten genoeg ideeën opdoen. Beneden staan de keukens en boven vinden klanten een showroom met alleen apparatuur.”

Marmer 

Dé trend van dit moment is marmer. Of zoals Norbert het zegt: “Marmer is hot! We hebben een ruime collectie marmerbladen in diverse kleuren en uitvoeringen. Ook erg hip zijn de kleuren brons, koper en goud. Dit zijn drie kleuren die terugkomen in spoelbakken en fronten. We bieden klanten verschillende mogelijkheden. In de nieuwe showroom staan diverse opstellingen om inspiratie voor een droomkeuken op te doen.”

Ervaring

Norbert heeft echt liefde voor het vak. Met ruim 30 jaar ervaring in de keukenbranche weet hij waar hij over praat. Samen met collega Jan staat er voor totaal 50 jaar ervaring in de winkel. Lachend: “Wij zijn geen actie verkopers. We hebben ruime ervaring op technisch gebied, gecombineerd met kennis en creativiteit. Niet voor niets beoordelen klanten ons met een 8,9 op Trustpilot. We denken graag mee met onze klanten om hun ultieme droomkeuken te ontwerpen. Door onze 3D tekeningen krijgen mensen ook een perfect beeld van hoe de keuken gaat worden.”

Prijsmatch

Het mooiste van alles: bij 123Keukens&Apparatuur vinden klanten prachtige keukens tegen scherpe prijzen. Levering kan al op korte termijn. Alle keukens zijn voorzien van de meest moderne apparatuur. Geïnteresseerd? Of heeft u alleen inbouwapparatuur nodig? Neem alvast een kijkje op de site. Heeft u al een offerte? 123Keukens&Apparatuur kijkt graag of u elders niet teveel betaalt. 

Genoeg inspiratie opgedaan en behoefte aan meer informatie? Kom dan langs in de showroom in Watergang. Een afspraak maken om de keukenideeën uit te laten werken door de adviseurs behoort ook tot de mogelijkheden, evenals een kosteloze 3D- tekening.

Voor meer informatie kijk op de website https://www.123apparatuur.nl/keukensSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15.3 ° C
16.2 °
14.4 °
90 %
0.5kmh
55 %
vr
16 °
za
18 °
zo
19 °
ma
25 °
di
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.