23.9 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomePurmerendVanaf 11 november is een afspraak om te testen weer nodig

Vanaf 11 november is een afspraak om te testen weer nodig

Zaanstreek-Waterland – Vanaf donderdag 11 november is het weer nodig om een afspraak te maken om te laten testen op één van de corona-testlocaties. Dat meldt de GGD Zaanstreek-Waterland vandaag via haar social-media kanalen.

Het aantal testverzoeken is de afgelopen dagen opgelopen. Hierdoor is het momenteel erg druk in de teststraten. Om te lange wachttijden te voorkomen, moet iedereen vanaf morgen weer een afspraak maken, voordat er getest wordt. Dat kan via telefoonnummer 0800-1202 of online via coronatest.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
23.9 ° C
25.6 °
22.2 °
64 %
1.3kmh
89 %
do
24 °
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.