21.3 C
Purmerend
dinsdag 26 september 2023
HomePolitiekVerkiezingsposters beplakt door andere partij: "Zo ga je niet met elkaar om!"

Verkiezingsposters beplakt door andere partij: “Zo ga je niet met elkaar om!”

Purmerend/Beemster – Manja van der Weit is boos. Het VVD-raadslid kwam vandaag ter oren dat er VVD verkiezingsposters overplakt zijn door posters van een andere partij. “Iemand van onze partij heeft de auto zien wegrijden, het is geen kwajongensstreek. Kwajongens hebben geen verkiezingsposters. We betalen dit uit eigen zak en zo ga je niet met elkaar om!.”

Verschillende posters van de VVD zijn beplakt met posters van Forum voor Democratie. Om hoeveel borden het gaat, kan Van Der Weit nog niet precies zeggen. Vanavond zal er een inventarisatie worden gemaakt. Maar uit alles blijkt dat ze het geen stijl vindt. De partijleden betalen uit eigen zak het campagnemateriaal. “We mogen geen geld halen uit de partij-vergoeding. Ook krijgen we vanuit de landelijke politiek geen geld voor campagne-materiaal. Dit betalen de VVD-leden uit eigen zak.”

“Ik ben gewaarschuwd, als ik er aandacht aan ga besteden kan het zich wellicht uitbreiden. Maar ik houd niet van wegkijken. De partijen zijn juist zo mooi op we om samen de politiek beter te maken. Natuurlijk zijn er inhoudelijke verschillen, maar we staan samen voor Purmerend.”

Op verzoek van de VVD is FvD door de gemeente aangesproken op het overplakken van de borden. Dit wordt ook bevestigd door Forum lijsttrekker Daniel Pardoen: “Nee, dat is niet netjes potverdorie. Ik heb begrepen dat het campagne-team er op is aangesproken. Dit wordt gecoördineerd vanuit de organisatie, dus dat ligt niet in mijn handen.”
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,619FansLike
2,502VolgersVolg
1,618VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
67 %
3.6kmh
100 %
di
21 °
wo
22 °
do
19 °
vr
19 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.