5.3 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
HomeEdamMogelijke liquidatie in Edam: man overleden aan de Zeevangszeedijk

Mogelijke liquidatie in Edam: man overleden aan de Zeevangszeedijk

Edam – Aan de Zeevangszeedijk in Edam is zondagavond een overleden man gevonden. Getuigen zouden spreken van meerdere schoten. De politie doet nog geen uitspraak over de toedracht naar het incident. Eerder werd er gespeculeerd dat het zou gaan om Kick-out-zwarte-piet voorzitter Mitchell Esaja. De politie heeft aan onze media-partner NH Nieuws bevestigd dat dit niet het geval is.

De melding kwam rond 19:15 uur binnen bij de politie. Getuigen spreken over een schot door het hoofd, maar dat kan en wil woordvoering van de politie op dit moment nog niet bevestigen. Wel meldt de politie dat een misdrijf niet kan worden uitgesloten. Er nog geen uitspraak worden gedaan over de identiteit van de man.

Of het inderdaad om een liquidatie gaat, kan nu nog niet worden vastgesteld. Op de parkeerplaats rondom het incident was een grote hoeveelheid aan hulpdiensten aanwezig. 

De politie doet nog volop onderzoek naar de dood van de man. Getuigen mogen zich uiteraard melden bij de politie via 0900-8844.

Relevant artikel:




Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Regio Purmerend Nieuwsredactie meldt op 15 november 2021:
    Geen sprake van misdrijf bij overleden man Edam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
5.3 ° C
7.3 °
3.9 °
79 %
1.8kmh
100 %
do
6 °
vr
11 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.