22.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
HomePurmerendSterren op het doek Purmerend: David Nathan "Geweldig en een eer om...

Sterren op het doek Purmerend: David Nathan “Geweldig en een eer om mee te mogen doen”

Purmerend – Vanmiddag stond een bekende Purmerender centraal tijdens Sterren op het Doek. 12 kunstenaars gingen in de foyer van theater Purmaryn aan de gang om voorschetsen te maken van David Nathan. Hij was door de organisatie, stichting Kunstcollectief, uitgekozen om dit jaar door kunstenaars op het doek of in andere technieken vastgelegd te worden. David Nathan is een goochelaar en illusionist die aardig aan de weg aan het timmeren is.

De 12 kunstenaars hadden een paar uur om voorschetsen en foto’s te maken van David. De kunstenaars krijgen tot eind van dit jaar de tijd om het portret in eigen atelier af te maken. De werken worden dan vanaf 8 januari 2022 tentoongesteld in De Purmaryn. Op 5 februari zal David zijn favoriete kunstwerk kiezen. Tijdens de expositie in De Purmaryn kan het publiek een publiekswinnaar kiezen, die ook dan bekend wordt gemaakt. Het publiek kan dan d.m.v. een formulier stemmen op het mooiste werk voor de publieksprijs.

David gaf aan het geweldig en een hele eer te vinden om hier aan mee te mogen doen en gaat het kunstwerk, nadat hij op 5 februari zijn favoriete kunstwerk heeft uitgekozen, ophangen in zijn studio in Oosthuizen. “In de studio maak en creëer ik alle illusies. Ik heb daar een mooi plekje voor.” Natuurlijk kon een goocheltruc niet ontbreken. Zoals David aangaf: “Je bent niet voor niets goochelaar.”


Fotografie: Regio Purmerend

Relavante artikelen:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.7 ° C
23.4 °
21.1 °
68 %
4kmh
100 %
do
22 °
vr
21 °
za
22 °
zo
21 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.