23.5 C
Purmerend
maandag 15 juli 2024
Home112Getuigen mishandeling Beatrixplein gezocht

Getuigen mishandeling Beatrixplein gezocht

Purmerend – Maandag om 18.45 uur kreeg de politie een melding dat op het Beatrixplein een persoon was mishandeld door een voor hem onbekend persoon. Het slachtoffer, een man, werd vanachter benaderd en ‘uit het niets’ tegen de grond geslagen. Hij raakte even buiten kennis en liep aangezichtsletsel op. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De verdachte rende na de mishandeling weg in de richting van de Wielingenstraat. Hij voldoet aan het volgende signalement: Man, licht getint uiterlijk, leeftijd ongeveer 30 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang, sportief postuur, gekleed in een witte trui of jas en een donkerblauwe spijkerbroek.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de mishandeling betrokken is dan horen wij dat graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Dit is een smerige schoftenstreek; iemand vanachter onderuit maaien.
    Dit is trouwens een ‘trucje’ dat menig (jonge) fietser op het VOETpad ook uithaalt bij nietsvermoedende wandelaars.
    Ook zo schofterig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
23.5 ° C
25.1 °
21.1 °
59 %
1.8kmh
28 %
ma
24 °
di
17 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.