15.6 C
Purmerend
vrijdag 12 juli 2024
HomePurmerendGGD opent booster priklocatie op evenemententerrein in de Purmer-Noord

GGD opent booster priklocatie op evenemententerrein in de Purmer-Noord

Purmerend – De GGD Zaanstreek / Waterland opent een booster priklocatie op het evenemententerrein in de Purmer-Noord. Op dit terrein komt tijdelijk een tentpaviljoen en een parkeerterrein. Hiermee start de GGD de boostercampagne in Purmerend.

De planning is om volgende week te starten met de opbouw van het terrein. De locatie gaat uiterlijk eind december open, of eerder als mogelijk, laat de GGD weten. “Dat betekent dat mensen boven de 60 jaar en medewerkers uit de zorg een extra prik (boosterprik) tegen corona mogen halen. In een latere fase wordt deze groep mogelijk verder uitgebreid.”

Met het oog op uitbreiding van de boostercampagne is de verwachting dat de GGD tot en met november 2022 priklocaties in gebruik heeft voor de boostercampagne. De locaties zijn, in ieder geval de eerste periode, zeven dagen per week open van 08.00 tot 21.00 uur. De boosterprik kan alleen verkregen worden alleen op afspraak en als u hiervoor bent opgeroepen of uitgenodigd op basis van uw leeftijd of vanwege het werk dat u doet.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,956FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.6 ° C
16.2 °
15 °
74 %
2.2kmh
100 %
vr
16 °
za
17 °
zo
19 °
ma
24 °
di
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.