17.5 C
Purmerend
dinsdag 18 juni 2024
Home112Poging tot overval massagesalon Hao Yun, Politie zoekt getuigen

Poging tot overval massagesalon Hao Yun, Politie zoekt getuigen

Purmerend – Vrijdag, omstreeks 14.30 uur, belde een man aan bij een Chinese massagesalon op de Westerstraat. Nadat hij was binnengelaten vroeg hij op een dreigende manier om geld. De medewerkster zag kans de zaak te verlaten en liep de straat op. Ze riep omstanders op haar te helpen. De verdachte verliet ook de zaak en rende weg. Hij werd door diverse omstanders achtervolgd. Hij stapte uiteindelijk op de Westersteeg op een zwarte bromfiets. Bijzonder is dat op de bromfiets een geel a oranje maaltijdbox zat gemonteerd zonder stickers.

De politie heeft in de omgeving een onderzoek ingesteld waarbij ook de hulp is opgeroepen middels Burgernet. De verdachte is niet aangetroffen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, haar wordt slachtofferhulp aangeboden.  

De verdachte voldoet aan het volgende signalement: Man, ongeveer 1.80 a 1.90  meter lang, volledig in het zwart gekleed met een zwarte integraalhelm met vizier op. De helm had witte strepen aan de zijkant. Hij had een zwarte sporttas bij zich.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn dan horen wij dat graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2021246350.

Relevant artikel:
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.5 ° C
18.9 °
16.1 °
73 %
0.5kmh
100 %
di
17 °
wo
17 °
do
19 °
vr
21 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.