14.5 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
HomeGemeentePardoen doet afstand van zetel Forum voor Democratie: Martin Gennissen in de...

Pardoen doet afstand van zetel Forum voor Democratie: Martin Gennissen in de raad

Purmerend – Vanmiddag omstreeks 15:00 uur heeft Daniël Pardoen afstand gedaan van zijn zetel in de gemeenteraad van Purmerend. De Forum voor Democratie lijsttrekker geeft zijn zetel door aan de nummer drie van de lijst: Martin Gennissen. Debora Tollenaar zal de rol van lijsttrekker gaan vervullen.

Vlak voor de verkiezingen verhuisde Pardoen van Purmerend naar Ursem. Pardoen geeft zijn stoeltje met vertrouwen door aan de in Middenbeemster woonachtige Gennissen. Pardoen: “De kwaliteiten in het team ruim voldoende aanwezig zijn om het belang van de FvD stemmers te vertegenwoordigen. Daar maak ik mij absoluut geen zorgen over. En op de achtergrond blijf ik gewoon actief voor Forum voor Democratie.”

Forum voor Democratie kreeg tijdens de laatste verkiezingen op 22, 23 en 24 november 1362 stemmen van de Purmerenders en Beemsterlingen en won daarmee twee zetels. Pardoen kreeg als lijsttrekker 1018 stemmen. Tollenaar kon rekenen op 116 stemmen en Gennissen kreeg steun van 75 kiezers.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.5 ° C
15.1 °
13.9 °
84 %
1.3kmh
96 %
za
16 °
zo
18 °
ma
23 °
di
20 °
wo
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.