17.3 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomeAdvertorialStart een carrière als vrijwilliger bij Alzheimer Nederland

Start een carrière als vrijwilliger bij Alzheimer Nederland

Vrijwilligerswerk in regio Zaanstreek/Waterland

Overweeg je vrijwilligerswerk? Start dan een carrière als vrijwilliger bij Alzheimer Nederland. Regionale afdeling Zaanstreek/Waterland kan jouw hulp goed gebruiken. Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep bevlogen mensen. Iedereen zet zich met ongekend enthousiasme in voor hetzelfde doel.

Momenteel hebben we de volgende vrijwilligersvacatures in de regio:

  • Secretaris: je bent een administratieve spin in het web die het leuk vindt om met mensen in contact te komen. Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter van de regionale afdeling en bewaak je de gemaakte afspraken. Bekijk vacature
  • Penningmeester: jouw belangrijkste taak is het opstellen van de jaarlijkse begroting en het bewaken van de uitgaven. Je ben nauwkeurig en weet hoe je een administratie moet bijhouden. Bekijk vacature
  • Bestuurslid communicatie & PR: het is jouw taak om dementie bij zo veel mogelijk mensen in de regio onder de aandacht te brengen. Je onderhoudt en bouwt hiervoor continu aan een relevant netwerk, inclusief de pers. Bekijk vacature

Alzheimer Nederland zet zich in voor een beter leven mét en een toekomst zónder dementie. Bekijk al onze vrijwilligersvacatures of neem contact met ons op via [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.3 ° C
20.1 °
16 °
73 %
1.8kmh
99 %
do
19 °
vr
20 °
za
20 °
zo
22 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.