22.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
HomePurmerendGGD stopt per direct met prikken in het Dijklander Ziekenhuis "het is...

GGD stopt per direct met prikken in het Dijklander Ziekenhuis “het is te gevaarlijk”

Purmerend – De grote toeloop van mensen die een boosterprik willen halen op de verschillend pop-up locaties van de GGD waaronder het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend zorgt voor onveilige situaties. Daarom heeft de GGD moeten besluiten om per direct te stoppen met het zetten van coronaprikken op deze locaties. Ook agressie van bezoekers speelt een grote rol. 

Inwoners uit de regio konden vanaf 10 november voor een coronaprik terecht in het Dijklander Ziekenhuis. Voor vaccinatie voor de 1ste en 2e prik kunnen inwoners uit de regio elke dag tussen 8.00 en 21.00 uur zonder afspraak terecht op de vaccinatielocatie PG1, Pieter Ghijsenlaan 1 in Zaandam.

Boosterprik

De tijdelijke vaccinatielocatie op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg P gaat op 20 december open. Op dit moment wordt deze opgebouwd. Deze locatie is uitsluitend en alleen bedoeld voor de boosterprikcampagne.

Mensen geboren in 1961 of eerder kunnen via www.coronavaccinatieafspraak.nl een afspraak inplannen. Om online een afspraak in te plannen is het niet nodig om op de uitnodigingsbrief te wachten. Voor het maken van een afspraak bij het landelijke belcentrum van de GGD vraagt de GGD u om wel te wachten tot de uitnodiging binnen is. Het landelijk belcentrum is bereikbaar via 0800-7070.

Partners mogen ook meteen mee voor een boostervaccinatie als zij minimaal 60 jaar oud zijn. In dat geval moet de afspraak telefonisch worden gemaakt. Ook moet de partner bij het maken van de afspraak aanwezig zijn om toestemming te geven.

Relevante artikelen:

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.7 ° C
23.4 °
21.1 °
68 %
4kmh
100 %
do
22 °
vr
21 °
za
22 °
zo
21 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.