15 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
HomePurmerendFile op de Binnenzeestraat, SKOP deelt kerstpakketten uit aan medewerkers

File op de Binnenzeestraat, SKOP deelt kerstpakketten uit aan medewerkers

Purmerend – Op het hoogtepunt stonden de auto’s tot aan de Sligro te wachten. Al met al goed voor zo’n 500 meter aan wachtende auto’s. Medewerkers van Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP) konden vandaag hun kerstpakket en een persoonlijk geschreven kaart via een volledig coronaproof drive-thru ophalen bij het kantoor van de technische dienst van SKOP.

SKOP is een kinderopvangorganisatie met zo’n 350 medewerkers in dienst en is een van grootste werkgevers in de regio. SKOP biedt opvang in alle wijken van Purmerend aan waaronder kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang. De kerstpakketten werden door Corine Laurant, bestuurder van SKOP, uitgereikt. Met iedereen ging Corine een kort praatje aan en werden ze bedankt voor hun tomeloze inzet in het afgelopen jaar.

Corine: “Ik vind dit fantastisch. Het is fijn om iedereen weer te zien ook omdat we de mensen missen vanwege corona. Dit is een prachtige mooie gelegenheid om coronaproof onze blijk van waardering te tonen. Ik ben oprecht altijd blij om onze mensen te zien.”

Medewerkers van SKOP vonden het een mooie gevonden oplossing van de directie. “Zo kon ik toch nog een beetje in gesprek met Corine, al was het maar even kort.” en “Wat fantastisch gevonden dit. Het was het wachten van de 10 minuten wel waard.”


Fotografie: Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15 ° C
16.2 °
14.4 °
79 %
6.3kmh
61 %
za
15 °
zo
19 °
ma
22 °
di
21 °
wo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.