21.2 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
HomePurmerendBoosterpriklocatie op evenemententerrein in Purmerend gaat morgen open

Boosterpriklocatie op evenemententerrein in Purmerend gaat morgen open

Purmerend – Ze zijn nog druk vandaag maar morgen gaat het gebeuren. De boosterpriklocatie aan de Purmerenderweg P gaat open. Sinds kort is door de overheid de boostercampagne gestart. Dat betekent dat mensen boven de 60 jaar en medewerkers uit de zorg een extra prik (boosterprik) tegen corona mogen halen.

In een latere fase wordt deze groep verder uitgebreid. De GGD en de gemeenten willen dat inwoners snel en dichtbij een extra prik kunnen krijgen. Daarom kunnen inwoners zowel in Purmerend als in Zaanstad terecht voor een extra prik. In Zaandam blijft de huidige priklocatie PG1 (Pieter Ghijsenlaan 1) in gebruik tot het voorjaar van 2022. De locatie op het evenemententerrein in Purmerend zal goed zijn voor meer dan 850 boosterprikken per dag.

De locaties zijn, in ieder geval de eerste periode, zeven dagen per week open van 08.00 tot 21.00 uur. U kunt de boosterprik alleen krijgen op afspraak en als u hiervoor bent opgeroepen of uitgenodigd op basis van uw leeftijd of vanwege het werk dat u doet. Bezoekers komen op afspraak zodat de doorstroom van het verkeer goed te regelen is. Daarnaast komen er verkeersregelaars om dit te begeleiden.

Telefonisch of online inplannen

Via de website www.coronavaccinatie-afspraak.nl kunt u 24 uur per dag een afspraak inplannen voor de extra vaccinatie. U heeft hiervoor een DigiD-inlogcode nodig.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
21.2 ° C
22.2 °
19.4 °
59 %
1.3kmh
14 %
wo
20 °
do
19 °
vr
22 °
za
20 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.