10.5 C
Purmerend
maandag 11 december 2023
HomeLandsmeerTwee aanhoudingen in Landsmeer na belediging en bedreiging

Twee aanhoudingen in Landsmeer na belediging en bedreiging

Landsmeer – Vrijdagavond zijn rond 21.00 uur twee aanhoudingen verricht voor belediging en bedreiging van politieagenten.

Rond 20.50 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een conflict tussen twee personen in Landsmeer aan de Ilpenstein. Door de melder was er mogelijk een mes gezien. In die buurt werd een 24-jarige man uit Hoofddorp en een 32-jarige man uit Landsmeer aan getroffen die aan het verstrekte signalement voldeden. Bij één van de mannen werd een mes aangetroffen.

De mannen stelden zich agressief op tegenover de politieagenten en er werden bedreigingen en beledigingen geuit. De mannen verzetten zich, waarop de politie pepperspray heeft ingezet om de situatie onder controle te krijgen. Het mes is in beslag genomen en beide mannen zijn aangehouden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,526VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.5 ° C
11.1 °
9.4 °
78 %
9.4kmh
100 %
ma
10 °
di
8 °
wo
7 °
do
6 °
vr
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.