21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeHart van de RegioVrouw vindt afstandsbediening in haar boodschappentas en achterhaalt eigenaar via Facebook

Vrouw vindt afstandsbediening in haar boodschappentas en achterhaalt eigenaar via Facebook

Purmerend – Het zou je toch maar gebeuren. Je hebt boodschappen gedaan en vindt bij thuiskomst een afstandbediening in je tas. Dat overkwam Diana uit Weidevenne. Vastbesloten om de eigenaar te achterhalen plaatst ze een oproep op Facebook.

‘Beetje rare vraag maar iemand zijn afstandsbediening kwijt? Bij thuiskomst van boodschappen zat ie in mijn tas!’, schrijft de vrouw op de facebookgroep Wij Weidevenners. In de groep ontstond gelijk grote commotie: Hoe dan? Dat wilde Regio Purmerend natuurlijk ook weten!

Diana wilde thuis haar brillenkoker uit haar tas pakken en had opeens een onbekende afstandsbediening in haar hand. Ze was in twee verschillende winkelcentra geweest. In de Primera op het Van Damplein had haar tas even op de grond gestaan. Maar dat iemand gaat winkelen met een afstandsbediening en dat deze per ongeluk in haar tas was gevallen, leek ook erg onwaarschijnlijk.

Het antwoord kwam kort nadat ze haar bericht op de groep had geplaatst en was een stuk logischer dan je zou denken. De telefoon ging. “Dit meen je niet”, zei een bekende stem aan de andere kant van de lijn. “Jij hebt mijn afstandbediening.”

De eigenaar had zelfs zijn vuilnisbakken doorzocht

DIANA

Zaterdag was Diana ergens op visite geweest en toen is de afstandsbediening in haar tas beland. Zij ontdekte het ding pas vier dagen later. De eigenaar van de afstandsbediening had toen zijn huis al volledig overhoop gehaald. “Hij heeft zich rot gezocht, echt alles binnenste buiten gekeerd. Zelfs de vuilnisbakken waren doorzocht. Uiteindelijk heeft hij maar een nieuwe besteld.”

Gierend van het lachen hoorde Diana het verhaal aan. “Tja, mijn tas is nogal formaat hutkoffer. Daar raak je wel eens iets in kwijt,” gniffelt ze. Een bizar verhaal met een hilarisch einde.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.