16.1 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
Home112Jongen beroofd van persoonlijke bezittingen door drie mannen

Jongen beroofd van persoonlijke bezittingen door drie mannen

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die donderdag 16 december heeft plaatsgevonden aan het bruggetje ter hoogte van de Vrouwenzandstraat. Een minderjarige jongen werd beroofd van zijn persoonlijke bezittingen.

Rond 19.50 uur reed het slachtoffer op de brug over de Purmerringvaart toen drie mannen hem tegenhielden bij het bruggetje ter hoogte van de Vrouwenzandstraat. De jongen werd hierdoor gedwongen om te stoppen. Vervolgens beroofden zij hem van zijn persoonlijke bezittingen. Na de beroving zijn de drie daders op 3 scooters ervandoor gegaan.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over deze straatroof. Heeft u rond 19.50 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van de Vrouwenzandstraat? Weet u wie bij dit incident betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
16.1 ° C
16.7 °
15.5 °
79 %
1.8kmh
82 %
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
28 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.