17.7 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
HomePurmer-ZuidVeel lekke banden door schroeven bij winkelcentrum Meerland

Veel lekke banden door schroeven bij winkelcentrum Meerland

Purmerend – Een flink aantal inwoners van Purmer-Zuid heeft in de aflopen periode een lekke band opgelopen bij winkelcentrum Meerland. Een korte inventarisatie via Facebook leverde zo een vijftien recente meldingen op.

De schroeven zijn waarschijnlijk niet doelbewust in de banden gedraaid. Een aantal mensen stuurde een foto van de schroef naar onze redactie of wist te vertellen hoe deze er uit had gezien. Het lijkt niet in alle gevallen om hetzelfde soort te gaan. Ook zitten de schroeven soms aan de binnenzijde van de bandwang.

Waarschijnlijk gaat het om rondslingerende schroeven op het parkeerterrein. Parkeer jij je auto om Meerland? Dan is het verstandig om even een extra rondje om het voertuig te lopen voordat je wegrijdt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.4 °
16.7 °
81 %
4.5kmh
99 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.