13.4 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomePurmerendBoosteren zonder afspraak vanaf morgen mogelijk in Purmerend

Boosteren zonder afspraak vanaf morgen mogelijk in Purmerend

Purmerend – Vanaf woensdag 12 januari start GGD Zaanstreek-Waterland met vrije inloop op de priklocatie in Purmerend. Iedereen vanaf 18 jaar die een boosterprik wil halen, kan op de priklocatie zonder afspraak terecht.

De corona boostercampagne verloopt heel snel. De meeste mensen, die dat willen, hebben de boosterprik al gekregen of een afspraak hiervoor gemaakt. In Purmerend is nu ruimte om zonder afspraak een boosterprik te komen halen.

Iedereen die langer dan 3 maanden geleden een coronaprik of corona heeft gehad, kan zonder afspraak een boosterprik halen op priklocatie Purmerend, Purmerenderweg P1. Ze kunnen hier elke dag terecht tussen 8.00 tot 21.45 uur.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
13.4 ° C
14.4 °
12.2 °
79 %
4.5kmh
56 %
zo
19 °
ma
22 °
di
21 °
wo
22 °
do
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.