9.2 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
HomeAdvertorialKeuken nodig? Geen probleem bij 123Keukens&Apparatuur!

Keuken nodig? Geen probleem bij 123Keukens&Apparatuur!

Balen, we zitten weer in een lockdown. Een keuken uitzoeken wordt zo een lastige opgave. Zou je denken… Nee hoor! Bij 123Keukens&Apparatuur is dit eigenlijk heel makkelijk.

Adviseur komt thuis langs

Op zoek naar een nieuwe keuken? De adviseurs van 123Keukens&Apparatuur komen bij u thuis langs! Hoe werkt dit precies? Eigenlijk is het heel simpel. Maak allereerst een afspraak op de website. Daarna wordt er contact met u opgenomen om uw wensen te bespreken. De specialisten nemen uit de showroom diverse fronten en werkbladen mee. Zo kunt u thuis de diverse materialen bekijken en voelen. Wat direct erg handig is: de ruimte waar de keuken komt kan direct worden bekeken en opmeten!

Advies op afstand

Bellen, mailen of videobellen? Dat is ook geen probleem. U kiest hoe het contact verloopt met de keukenspecialisten. Een afspraak inplannen na 15 januari is uiteraard ook mogelijk.

Assortiment

Een (mat)zwarte, houten, witte of juist een uitgesproken kleur keuken nodig? Geen probleem. Een marmeren-, granieten of juist een kunststof aanrechtblad? Ook daar is een ruime keuze in. Bedrijfsleider Norbert Torsing: “Wij werken met 85 verschillende leveranciers. Alle nieuwste keukentrends hebben we in de showroom staan en kunnen we meenemen naar de klant thuis. Of je nou gaat voor landelijk, modern of een luxe designkeuken: we hebben het.”

Trends

Norbert en zijn collega Jan zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op keukengebied.

“Hoogglans neemt af en we gaan meer naar ultramat toe. Dan heb je minder last van vingerafdrukken en het is gemakkelijk schoon te houden. Donkere kleuren als antraciet en zwart maken een opmars, gecombineerd met goud en kopertinten. Maar uiteraard blijven de standaard kleuren het goed doen. Lichte tinten als wit en grijs in verschillende kleurschakeringen zijn nog steeds populair. Wat we ook veel zien, zijn keukens in twee kleuren of met een combinatie van materialen. Bij 123Keukens&Apparatuur hebben klanten een keuze uit alle denkbare opstellingen, kleuren en maten.”

Kookeiland

Het kookeiland blijft onverminderd populair. “Al past het niet altijd in elke keuken”, benadrukt Norbert. “We kijken altijd eerst naar de ruimte. Voor elke ruimte is een keuken te maken! Mocht een kookeiland niet mogelijk zijn, dan zijn er genoeg andere variaties als een schiereiland of bijvoorbeeld een L-keuken. In onze showroom van meer dan 1000 m2 kunnen klanten genoeg ideeën opdoen. Beneden staan de keukens en boven vinden klanten een showroom met alleen apparatuur.”

Marmer

Dé trend van dit moment is marmer. Of zoals Norbert het zegt: “Marmer is hot! We hebben een ruime collectie marmerbladen in diverse kleuren en uitvoeringen. Ook erg hip zijn de kleuren brons, koper en goud. Dit zijn drie kleuren die terugkomen in spoelbakken en fronten. We bieden klanten verschillende mogelijkheden. In de nieuwe showroom staan diverse opstellingen om inspiratie voor een droomkeuken op te doen.”

Ervaring

Norbert heeft echt liefde voor het vak. Met ruim 30 jaar ervaring in de keukenbranche weet hij waar hij over praat. Samen met collega Jan staat er voor totaal 50 jaar ervaring in de winkel. Lachend: “Wij zijn geen actie verkopers. We hebben ruime ervaring op technisch gebied, gecombineerd met kennis en creativiteit. Niet voor niets beoordelen klanten ons met een 8,9 op Trustpilot. We denken graag mee met onze klanten om hun ultieme droomkeuken te ontwerpen. Door onze 3D tekeningen krijgen mensen ook een perfect beeld van hoe de keuken gaat worden.”

Prijsmatch

Het mooiste van alles: bij 123Keukens&Apparatuur vinden klanten prachtige keukens tegen scherpe prijzen. Alle keukens zijn voorzien van de meest moderne apparatuur. Geïnteresseerd? Of heeft u alleen inbouwapparatuur nodig? Neem alvast een kijkje op de site. Heeft u al een offerte? 123Keukens&Apparatuur kijkt graag of u elders niet teveel betaalt.

Voor meer informatie kijk op de website https://www.123apparatuur.nl/keukens



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
9.2 ° C
11.2 °
7.8 °
78 %
4.5kmh
100 %
vr
9 °
za
8 °
zo
11 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.