23.9 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home112Politie zoekt getuigen van straatroof Schapenmarkt

Politie zoekt getuigen van straatroof Schapenmarkt

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die vrijdagmiddag 14 januari plaatsvond in de binnenstad van Purmerend. De bril van een 26-jarige vrouw uit Purmerend werd hardhandig van haar hoofd getrokken.

Omstreeks 13.45 uur was het slachtoffer samen met een vriendin en haar zoontje bij de FEBO op de Koestraat geweest en stond inmiddels op de parkeerplaats bij haar auto op de Schapenmarkt, toen zij twee jongens op een scooter aan zag komen rijden. De jongens stoppen en de bijrijder stapt van de scooter af en loopt in de richting van de vrouw. Uit het niets trekt de jongen hardhandig de bril van haar hoofd af. Hierbij raakte de vrouw gewond in het gezicht.

Vervolgens rent de dief weg en stapt weer achterop de scooter. De twee jongens op de scooter gaan er dan vandoor in de richting van de Plantsoensgracht. Daar rijden ze het bruggetje over in de richting van de Wolhuissinger-Populierenstraat. Ze laten het slachtoffer met haar zoontje en vriendin geschrokken achter.

Getuigenoproep

De recherche in Purmerend wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over deze straatroof. Heeft u rond 13.45 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van de Schapenmarkt? Weet u wie hierbij betrokken zijn geweest? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Het wordt met de dag gekker (i.p.v. gezelliger) in Purmerend:
    Op vrijdag MIDDAG wordt de bril VAN je hoofd gestolen?!?!?

    Mevrouw raakt fysiek gewond, haar zoontje is wsch zo geschrokken dat er sprake is van geestelijk letsel en de dader…….die heeft geen letsel, een bril van een ander en is (ape)trots op zijn (wan)daad.
    De kl**tz*k!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
23.9 ° C
25.6 °
22.2 °
64 %
1.3kmh
89 %
do
24 °
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.