15.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
HomeWeidevenneVerhuizingen op winkelcentrum Weidevenne: nieuwkomers zijn Domino's Pizza en ........

Verhuizingen op winkelcentrum Weidevenne: nieuwkomers zijn Domino’s Pizza en ……..

Purmerend – De laatste jaren werd het steeds leger op het Van Damplein in de Weidevenne. Maar daar komt binnenkort verandering in. Een aantal winkels zullen op het plein zelf verhuizen. Zo ontstaat er ruimte voor andere ketens. Regio Purmerend maakte een overzicht.

Opticien Pearl gaat verhuizen naar de oude locatie van de Tui. Deze verhuizing zal plaatsvinden in maart of april van dit jaar. De winkel is blij met de nieuwe centrale locatie op het winkelcentrum.

Audicien Oorwerk verplaatst naar een nieuwe plek achter de Kwalitaria. Het bedrijf zou toch al moeten gaan verbouwen. In verband met hun certificering moeten ze “geluiddicht” zijn. Op de nieuwe locatie is alles weer helemaal nieuw en voldoen ze aan de gestelde eisen. Eigenlijk zou de verhuizing al in december plaats vinden. Ook voor deze verhuizing geldt nu dat het medio dit voorjaar wordt.

Dierenwinkel Rensenbrink is nog in onderhandeling over een verhuizing naar de helft van de Blokker. Ook deze winkel komt daarmee op een centrale plek te liggen.

Nieuwkomers

De andere helft van de Blokker wordt aan het einde van het eerste kwartaal bezet door Domino’s Pizza. Met de komst van de keten is het winkelcentrum een nieuwe afhaalgelegenheid rijker.

De bedoeling is dat de gehele vrijgemaakte rij -van de voormalige pinautomaat tot aan de hoek naast de Vomar- wordt omgebouwd tot een locatie voor één grote landelijke keten. Er lopen momenteel gesprekken met Action maar er staan ook nog andere opties open. Zodra er een definitieve huurder is gevonden, zal er een grote verbouwing plaats moeten vinden. Dit zal enige tijd in beslag nemen.

Hierna zijn alle plekken in het Winkelcentrum Weidevenne weer voorzien van een bewoner.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15.7 ° C
16.7 °
14.4 °
74 %
2.7kmh
68 %
do
21 °
vr
21 °
za
21 °
zo
22 °
ma
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.