22.2 C
Purmerend
zondag 1 oktober 2023
Home112Geen rijbewijs, negeren stopteken, auto in sloot

Geen rijbewijs, negeren stopteken, auto in sloot

Wijdewormer – Vrijdagmiddag rond 17.55 uur werd op de Jaagweg de aandacht van de politie getrokken door het rijgedrag van een bestuurder van een personenauto.

De politie gaf de bestuurder van deze auto daarom een stopteken. De automobilist, een 23-jarige Amsterdammer, negeerde het stopteken, ging er met hoge snelheid vandoor en reed, na een achtervolging, vervolgens met de auto de sloot in van de Oosterdwarsweg in Wijdewormer.

De 23-jarige automobilist en zijn passagier, 20 jaar en eveneens afkomstig uit Amsterdam, werden hierop aangehouden. Beiden werden ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken en overgebracht naar ziekenhuis. Door de aanrijding raakte eveneens de auto van een medeweggebruiker beschadigd en ook overig straatmeubilair.

Uit onderzoek bleek dat de bestuurder van de auto, de  23-jarige Amsterdammer, niet in bezit is van een rijbewijs.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.2 ° C
25 °
18.9 °
68 %
5.8kmh
95 %
zo
22 °
ma
22 °
di
17 °
wo
17 °
do
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.