19 C
Purmerend
zondag 26 mei 2024
HomePurmerendStem op uw favoriete portret van Purmerendse ster David Nathan

Stem op uw favoriete portret van Purmerendse ster David Nathan

Purmerend – in het kader van de Purmerendse Sterren op het doek hebben 10 kunstenaars van het Kunstcollectief Purmerend goochelaar David Nathan geportretteerd. De tien portretten zijn van 5 februari tot en met 12 maart 2022 te zien op de eerste verdieping van theater De Purmaryn.

Op zaterdag 26 februari 2022 kiest David Nathan tussen 14.00 en 15.00 uur zijn favoriete portret uit. Het uitgekozen werk krijgt een mooie plek in zijn oefenstudio. De kunstenaar van het gekozen werk krijgt een prijs.

Maar ook het publiek mag stemmen! Dat kan van 5 t/m 25 februari ter plekke in de Purmaryn waar de stemformulieren klaar liggen of online via het stemformulier van Kunstcollectief: www.kunstcollectiefpurmerend.nl. Het werk met de meeste stemmen krijgt de publieksprijs. Onder de stemmers wordt een theaterbon verloot. 

Ook de winnaar van de publieksprijs wordt op 26 februari bekend gemaakt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
19 ° C
21.1 °
16.7 °
70 %
4.5kmh
100 %
zo
20 °
ma
17 °
di
18 °
wo
15 °
do
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.