20.7 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
HomePurmerendTrouwen bij KRITI? Het restaurant is nu een officiële trouwlocatie!

Trouwen bij KRITI? Het restaurant is nu een officiële trouwlocatie!

Purmerend – Erol en zijn team hebben het voor elkaar: KRITI is een officiële trouwlocatie! Toekomstige bruiden en bruidegommen kunnen daardoor direct na de plechtigheid genieten van champagne en beginnen met een gezellige borrel of diner. Bij mooi weer kan het feest natuurlijk ook op het terras worden voortgezet.

Het idee om trouwlocatie te worden, speelde al langer. Toen de compagnon van Erol wilde trouwen, besloot het restaurant er werk van te gaan maken. “Het zat echt al een aantal jaar in mijn hoofd”, vertelt Erol. “Maar dat stoffige papierwerk weerhoudt me altijd een beetje. Er ging een tijdje overheen voordat we alles rond hadden. Je moet aan allerlei voorwaarden voldoen. Van spreekgestoelte tot geluidsinstallatie. Maar ook naar bereikbaarheid en parkeermogelijkheden wordt gekeken. Wij bieden onze gasten gratis parkeren aan op het naastgelegen parkeerterrein. Pas als je aan alle voorwaarden voldoet, word je als trouwlocatie goedgekeurd door de gemeente. We zijn heel erg blij dat we binnenkort de eerste bruidsparen mogen ontvangen.”

Hoewel het proces al even is afgerond, kwam de goedkeuring voor de compagnon van Erol te laat. En ook corona gooide roet in het eten. Door de zoveelste sluiting van de horeca was het plannen van een belangrijk evenement als een bruiloft niet goed mogelijk. Nu lijken de maatregelen ook op lange termijn uit de lucht. En daarom geeft Kriti nu ruchtbaarheid aan de nieuwe mogelijkheid: “Kom touwen bij KRITI!”

Hebben jullie plannen om te trouwen? Laat je dan onderdompelen in de bekende Griekse gastvrijheid die het restaurant te bieden heeft. Je kunt via 0299-429049 contact met het restaurant opnemen. Vanaf daar kun je je wensen duidelijk maken. Taart en champagne, een feest of een uitgebreid diner? Tot 130 personen is het mogelijk bij KRITI.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,967FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.7 ° C
21.7 °
19 °
65 %
1.3kmh
1 %
ma
21 °
di
21 °
wo
20 °
do
24 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.