17.7 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
Home112Belg aangehouden na woningoverval Lotusstraat

Belg aangehouden na woningoverval Lotusstraat

Purmerend – Zondagmiddag vond een woningoverval plaats op de Lotusstraat. Een 75-jarige vrouw raakte hierbij lichtgewond. Na onderzoek heeft de politie een verdachte aangehouden.

Rond 12.00 uur werd aangebeld bij de woning. De bewoonster deed de deur open en werd opgeschrikt door een man die de woning binnendrong. De vrouw werd door hem hardhandig door de woning gesleept en ze werd bedreigd met een mes. Na enkele angstige minuten wist de vrouw te ontsnappen en weg te komen. Zij alarmeerde de politie waarop de verdachte wegvluchtte in een bestelbus.

De politie startte direct een onderzoek en kon diezelfde middag een verdachte aanhouden. Het gaat om een 45-jarige man uit België. Hij zit vast voor verhoor. Het is onduidelijk of er eigendommen zijn weggenomen. De politie doet verder onderzoek naar de woningoverval.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.4 °
16.7 °
81 %
4.5kmh
99 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.