20.8 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
HomePurmerendHennepkwekerij in woning aan de Westervenne

Hennepkwekerij in woning aan de Westervenne

Purmerend – Op 15 februari 2022 heeft burgemeester Don Bijl een woning voor zes maanden gesloten. In het appartement aan de Westervenne werd in een slaapkamer een hennepkwekerij aangetroffen met meer dan 120 planten. De vondst kwam aan het licht dankzij een anonieme melding van iemand die rond de woning een sterke henneplucht had geroken.

Op basis van de tip is verder onderzoek gestart. Daaruit bleek dat de flat zo’n 30 keer meer stroom verbruikte dan normaal. De stroom werd illegaal afgetapt. In de woning was één van de drie slaapkamers als hennepkwekerij ingericht. Hier werden, behalve de planten, ook vuilniszakken met kweekafval gevonden. Vanwege deze omstandigheden wordt het pand voor zes maanden gesloten.

Het besluit van burgemeester Bijl betekent dat de huidige gebruiker(s) en anderen het appartement voor zes maanden niet mogen betreden. Op de gesloten woning zijn posters geplakt met de tekst “verzegeld” en “drugspand gesloten”.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.8 ° C
22.8 °
18.9 °
71 %
1.8kmh
6 %
wo
21 °
do
22 °
vr
26 °
za
29 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.