4.2 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home112Purmerender (42) 2,5 jaar de cel in na jarenlang misbruik stiefdochter

Purmerender (42) 2,5 jaar de cel in na jarenlang misbruik stiefdochter

Purmerend – Tussen 2015 en 2021 heeft de 42-jarige Marco van der L. zijn stiefdochter misbruikt. Toen hij tegen de lamp liep, in maart 2021, was het meisje nog maar 14 jaar oud. De rechtbank in Haarlem veroordeelde de man tot een gevangenisstraf van 2,5 jaar. Ook moet hij een bedrag van 15.000 euro aan smartengeld betalen.

De Purmerender werd in maart 2021 opgepakt, nadat hij op heterdaad werd betrapt met zijn stiefdochter. Hij zou toen volgens het meisje haar borsten hebben betast en haar schaamstreek hebben betast en gelikt. Tijdens de zitting gaf Van der L. toe dat hij inderdaad aan de borsten van zijn stiefdochter had gezeten, maar dat hij niet haar schaamstreek heeft aangeraakt. De aanwezigheid van zijn DNA op de schaamlippen van het meisje kon hij niet verklaren. Het misbruik zou meerdere keren per week gedurende vele jaren hebben plaatsgevonden.

Ook de twee jaar jongere broer van het meisje zegt te zijn misbruikt door Van Der L. De rechtbank twijfelt niet aan de verklaring van de jongen. Maar omdat er geen ondersteunend bewijs is, werd de Purmerender van deze aanklacht vrijgesproken.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.2 ° C
5.6 °
2.4 °
75 %
2.2kmh
100 %
wo
9 °
do
8 °
vr
8 °
za
9 °
zo
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.