18.1 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomePurmerendZaterdag 5 maart: demonstratie 'solidair met Oekraïne' op de Koemarkt

Zaterdag 5 maart: demonstratie ‘solidair met Oekraïne’ op de Koemarkt

Purmerend – Zaterdag 5 maart om 14:00 uur is er op de Koemarkt een demonstratie vanwege de oorlog in Oekraïne. Inititiatiefnemer René Verhoogt roept Purmerenders en Beemsterlingen om te komen. Met deze demonstratie willen de demonstranten laten zien solidair te zijn met de mensen in het oorlogsgebied.

“Ook vanuit Purmerend en Beemster willen we het geluid laten horen. Wij leven mee met de mensen in Oekraïne.”, geeft René aan. Hij hoopt op een volle Koemarkt aanstaande zaterdag. “Iedereen is tegen oorlog. Het is verschrikkelijk voor die mensen daar. Purmerenders en Beemsterlingen roep ik op om te komen.”

“Neem je eigen gemaakte spandoek of bord mee. Hoe meer mensen, hoe harder ons geluid. Als gemeente samen solidair met Oekraïne.”, besluit René.

Meer informatie op de Facebookpagina van Purmerend & Beemster solidair met OekraïneSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.1 ° C
19 °
17 °
73 %
5.4kmh
83 %
zo
20 °
ma
23 °
di
21 °
wo
22 °
do
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.