10.2 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomePurmerendNieuw in Makado winkelcentrum: Gezellig in Huis - "snuisterijen, prullaria, geschenkartikelen"

Nieuw in Makado winkelcentrum: Gezellig in Huis – “snuisterijen, prullaria, geschenkartikelen”

Purmerend – Vanmiddag was dan de lang verwachte opening van de winkel Gezellig in Huis. Vader en zoon Duijvelshof zetten de stappen naar het ondernemerschap, na een tijdje de winkel verbouwd te hebben. Om 12:00 uur ging de winkel open en kwamen de eerste bezoekers al binnen om even te kijken.

In de winkel zijn kleine snuisterijen, prullaria, geschenkartikelen en dergelijke te krijgen. Allemaal om het gezellig in je eigen huis of die van een ander te maken. Een bezoeker die net na de opening binnenkwam vergelijk het met Xenos, iets wat de beide partners niet echt willen horen. “Onze artikelen zijn van kwaliteit en komen pas in de winkel als wij het goed vinden.”, zegt Piet.

De schappen staan al vol maar er komt nog veel meer aan. “Bepaalde leveringen zijn vertraagd dus dat ligt buiten onze macht maar we hopen dat we volgende week veel meer spullen kunnen laten zien. Kom gewoon een keer in de paar weken in de winkel kijken. Door het steeds veranderen van het assortiment ontstaat er steeds weer een nieuwe winkel.”

Tijdens de feestdagen aan het einde van het jaar zal de winkel veranderen naar een echte kerstwinkel zoals beide heren al een paar keer eerder hebben gedaan in het winkelcentrum.

Gezellig in huis is te volgen op Facebook. Like de pagina en blijf op de hoogte. Ook via de webshop is al het een en ander te krijgen om het gezellig in huis te maken.

De winkel is open van woensdag tot en met vrijdag van 12:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,937FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.2 ° C
11.2 °
9.4 °
82 %
2.8kmh
100 %
wo
14 °
do
17 °
vr
18 °
za
18 °
zo
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.