20.8 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
HomeBeemsterOnderzoek ingesteld na verkeersongeval met ernstig letsel in Middenbeemster

Onderzoek ingesteld na verkeersongeval met ernstig letsel in Middenbeemster

Middenbeemster – De afdeling Verkeersongevalsanalyse van politie Noord-Holland heeft maandagochtend een onderzoek ingesteld naar de aanrijding op de Rijperweg tussen een vrachtwagen en een meisje op de fiets. Het 13-jarige meisje raakte bij deze aanrijding zwaargewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevalsanalisten zijn ter plaatse geweest om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van deze aanrijding. De vrachtwagenchauffeur, een 30-jarige man uit de gemeente Stedebroec werd aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De politie heeft enkele getuigen gesproken en de Rijperweg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.8 ° C
22.8 °
18.9 °
71 %
1.8kmh
6 %
wo
21 °
do
22 °
vr
26 °
za
29 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.