14.3 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
HomePurmerendDe Speelkraam opent op 2 april weer haar deuren

De Speelkraam opent op 2 april weer haar deuren

Purmerend – Op zaterdag 2 april 2022 begint het tiende speelseizoen bij Speeltuin De Speelkraam in Purmerend. Ook dit jaar kunnen kinderen naar hartenlust komen spelen bij de houten speeltuin in het Leeghwaterpark.

De openingsdag start met een speciale ochtend voor een beperkt aantal gezinnen. Van 10.00 tot 12.00 uur mogen deze VIP-gezinnen gratis komen spelen, inclusief drinken en wat lekkers. Wie die in aanmerking wil komen voor deze ochtend kan zich aanmelden via de actie op de social media kanalen (Facebook en Instagram) van De Speelkraam.

Openingstijden De Speelkraam in 2022

Vanaf 12.00 uur op 2 april is de speeltuin dan weer geopend voor alle bezoekers. Tot eind oktober zijn de openingstijden in schoolweken: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de officiële schoolvakanties van de regio Noord is De Speelkraam elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur.

De openingstijden hebben altijd twee voorbehouden. Ten eerste moet het prettig ‘speelweer’ zijn – bij echt slecht weer blijft de poort gesloten of gaat deze alsnog dicht tijdens de dag. Ten tweede moeten er genoeg vrijwilligers beschikbaar zijn om de speeltuin te bemensen.

Nieuwe vrijwilligers welkom

Zonder vrijwilligers kan de speeltuin niet draaien. Nieuwe vrijwilligers zijn dan ook bijzonder welkom! Wie wil komen helpen aan het loket, bij het toezicht in de speeltuin of bij het onderhoud door de ‘groenploeg’ wordt van harte uitgenodigd zich aan te melden via [email protected] (info @ speelkraam punt nl).

Entreeprijzen ongewijzigd

De entreeprijzen zijn ongewijzigd: € 2,= per kind voor losse toegang, € 17,50 voor een (niet persoonsgebonden) 15-strippenkaart.

Kinderfeestje in De Speelkraam

Voor het vieren van een kinderfeestje kan een picknicktafel gereserveerd worden bij afname van het feestjesarrangement à € 6,= per kind (inclusief diverse consumpties). Reserveren van een feestje kan aan het loket of via e-mail.

Geen nieuw consumptiemunten, oude blijven geldig

Eigen consumpties mogen meegebracht worden, er is ook van alles te koop aan het loket. Er worden geen consumptiemunten meer verkocht – afrekenen gebeurt bij voorkeur met de PIN-pas – zowel voor entree als voor consumpties. Consumptiemunten die bezoekers nog in hun bezit hebben blijven natuurlijk wel geldig.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.3 ° C
15.1 °
13.4 °
72 %
3.1kmh
90 %
za
14 °
zo
20 °
ma
22 °
di
20 °
wo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.