12.1 C
Purmerend
maandag 29 mei 2023
HomeLandsmeerHennepkwekerij in Purmerland aangetroffen bij controle "ruim 900 hennepplanten"

Hennepkwekerij in Purmerland aangetroffen bij controle “ruim 900 hennepplanten”

Purmerland – Op donderdag 24 maart 2022 vond een groots opgezette controle plaats op een aantal adressen in de gemeente Landsmeer. Op één adres in Purmerland is hierbij een grote hennepkwekerij is aangetroffen.

Afgelopen donderdag voerde de gemeente Landsmeer in samenwerking met de politie, de arbeidsinspectie en Omgevingsdienst IJmond een controle uit in de gemeente Landsmeer. In een loods in Purmerland werd een grote in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met ruim 900 hennepplanten. De kwekerij is ontmanteld en door de netbeheerder Liander is geconstateerd dat de stroom illegaal werd afgenomen. De kwekerij en alle planten zijn vernietigd.

Burgemeester Léon de Lange: “Deze succesvolle samenwerking van de gemeente Landsmeer, de politie, de arbeidsinspectie en Omgevingsdienst IJmond heeft ertoe geleid dat wij onze gemeente weer een stukje veiliger hebben weten te maken.”


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,257FansLike
2,236VolgersVolg
1,588VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.1 ° C
12.8 °
11 °
74 %
2.2kmh
100 %
ma
15 °
di
14 °
wo
19 °
do
16 °
vr
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.