14.1 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomeBeemster19-jarige man uit Middenbeemster aangehouden in Nijmegen

19-jarige man uit Middenbeemster aangehouden in Nijmegen

Nijmegen – Een 19-jarige man uit de Middenbeemster is gisteravond in Nijmegen aangehouden. De man uit Middenbeemster zou betrokken geweest zijn bij een verkeersruzie en mogelijk een schietincident. De politie rukte massaal uit nadat er een melding binnenkwam van een schietpartij en even later een ongeluk, meldt Gelrenieuws.

Het zou gaan om een verkeersconflict waarbij drie auto’s waren betrokken. Een automobilist van een van betrokken auto’s is vermoedelijk door de man uit Middenbeemster aangereden. Een traumahelikopter landde om het slachtoffer medische assistentie te verlenen. De zwaar gewonde man is met onbekende verwondingen en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Op dit moment doet de recherche onderzoek naar wat er precies gebeurd is vrijdagavond. ‘We kunnen op dit moment nog niet meer details geven over het incident van gisteravond. Het onderzoek moet verder uitwijzen of er ook daadwerkelijk sprake is geweest van een schietincident. ‘, zegt de politiewoordvoerder aan GelreNieuws.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.1 ° C
15 °
12.9 °
78 %
4kmh
93 %
zo
20 °
ma
22 °
di
20 °
wo
22 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.