22 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
Home112Voortvluchtige Purmerender in Zeewolde aangehouden

Voortvluchtige Purmerender in Zeewolde aangehouden

Zeewolde – De politie Zeewolde heeft op donderdag 24 maart een 17-jarige jongeman uit Purmerend in de kraag gevat. Politiechef Miklos Coumou gaf donderdagmorgen tijdens het politiepersuur op het gemeentehuis aan dat het hier “een gezochte persoon” betrof, meldt de lokale omroep Zeewolde.

De Purmerender werd opgemerkt aan de Strandweg in Zeewolde. “De rechtbank had bepaald dat hij in een gesloten instelling geplaatst moest worden en er was een foto verspreid onder politiecollega’s uit het land.”

Politieagenten herkende de man van de foto. “Bij het zien van de politie ging hij er als een haas vandoor. De achtervolgende politieagent bleek echter over een betere conditie te beschikken, waardoor de man kon worden achterhaald. In een tasje dat hij bij zich droeg, werd een nepvuurwapen aangetroffen. De man werd ingesloten en verhoord.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
22 ° C
23.9 °
20.6 °
65 %
2.7kmh
1 %
ma
21 °
di
20 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.