3.4 C
Purmerend
dinsdag 28 november 2023
HomePurmerendPurmerValley Experience: Maak kennis met technologie en kies voor een (nieuwe) toekomstbestendige...

PurmerValley Experience: Maak kennis met technologie en kies voor een (nieuwe) toekomstbestendige carrière

Purmerend – Op 20, 21 en 22 april wordt er op diverse locaties in Purmerend de PurmerValley Experience georganiseerd. Deze driedaagse staat in het teken van technologie in de breedste zin van het woord. Het evenement is gratis toegankelijk voor scholieren, werkzoekenden, professionals, bedrijven en alle andere geïnteresseerden.

Naast scholieren, richt de PurmerValley Experience zich ook zeker op werkzoekenden en mensen die een carrière-switch overwegen. Ook als je niets van technologie afweet, gaat er na een bezoekje aan de Experience een wereld voor je open.

De ontwikkeling van technologie staat niet stil. In de toekomst zal er in iedere bedrijfstak hoogwaardige technologie te vinden zijn. ‘De toekomst is vandaag’, stelt PurmerValley. En dat betekent dat het hoog tijd is om iedereen te laten ontdekken wat een (nieuwe) carrière in de technologie voor een kansen biedt.

Van E-sports tot opleidingen, van online marketing tot technologische toepassingen

De Experience is een echte belevenis. Fun, inspirererend, educatief, verbindend en vooral doen! Naast de belevenis staat ook het kennisdelen en de ontmoeting centraal en is de Experience tevens hybride (live & virtual).

Wil je gamen en kennismaken met E-sports of juist meer weten van virtuele studio’s en streamtechnieken? Of wil je kennismaken met vele opleidingen in de ICT? Dan kan allemaal. Maar er is zoveel meer. 

Je kunt tijdens de Experience alles te weten komen over cybersecurity, apps, AR & VR, online marketing, drones en robotica. Maar ook kennismaken met technologische toepassingen in de zorg, bouw, installatie, vervoer, agrarische sector. Want alle bedrijven worden in de toekomst ICT bedrijven!

(Tekst gaat verder onder de foto)

Vraag vrij van school en kom naar de PurmerValley Experience!

Veel scholen in onze regio steunen de PurmerValley Experience. De meeste scholen organiseren een gezamenlijk bezoek aan de Experience. Zit je op de basisschool (groep7/8), middelbare school of het beroepsonderwijs en heb je nog niets van school gehoord? Neem dan even contact op met jouw docent of mentor.

BEKNOPT PROGRAMMA

De PurmerValley Experience vindt plaats op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 april. Op alle drie de dagen worden er tussen 10:00 en 17:00 uur tal van activiteiten en inspirerende techtalks georganiseerd in P3 en de Markthal.

Voor de techtalks moet je je inschrijven. Bij de andere activiteiten kun je gewoon binnenlopen. Voor uitgebreide informatie en tijden kun je kijken op purmer-valley.com/de-experience/ (of druk op onderstaand logo)

Bekijk hier de activiteiten op de PurmerValley website

ACTIVITEITEN – WAT KUN JE ZIEN EN BELEVEN?

 • Creatieve Media Studio (P3 – grote zaal)
 • VR Studio (P3 – kleine zaal)
 • Cybersecurity (P3 – foyer)
 • Education for the future (Markthal)
 • Games & Esports (Markthal)
 • Drones (Markthal)
 • Techlands (Markthal)
 • Techjobs (P3 foyer)

TECHTALKS

 • Focus on: onze regionale economie (P3 – De Verbeelding)
 • Data & Toerisme (P3 – De Verbeelding)
 • Je bent jong en je klikt wat (P3 – De Verbeelding)
 • Destination Laag Holland (P3 – De Verbeelding)
 • Beemster Food & Future (P3 – De Verbeelding)
 • De wereld van content creators (P3 – De Verbeelding)
 • Binnenstad van de toekomst (Lutherse kerk)
 • The Future of Broadcasting: Het Faber DNA (Lutherse kerk)

Bekijk hier de PurmerValley Experience Promo:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,733FansLike
2,520VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
3.4 ° C
4.4 °
1.7 °
75 %
3.1kmh
81 %
di
4 °
wo
5 °
do
4 °
vr
3 °
za
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.