22.7 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
Home112Opnieuw ongeval A7 afrit Wijdewormer

Opnieuw ongeval A7 afrit Wijdewormer

Wijdewormer – Het lijkt schering en inslag. Rond 17:00 uur vond er wederom een ongeval plaats op de A7. Deze keer net na de afrit Wijdewormer.

Ditmaal ging er een motorrijder onderuit. Deze persoon is onder behandeling van het ambulancepersoneel. Inmiddels staat er een lange file voor de plek van het ongeval (in de richting van Zaandam naar Purmerend). De A7 is in verband met de bergingswerkzaamheden versmald tot één rijbaan.

Het is niet de eerste keer dat er een voertuig in de problemen raakt op het stuk snelweg. Tientallen ongelukken hebben zich de afgelopen jaren op dit punt voorgedaan. Een opmerkelijk fenomeen, omdat het een recht stuk snelweg is, met een relatief overzichtelijke en rustige afrit.

Op 15 maart sloeg er nog een auto over de kop net voor de afrit Wijdewormer.

Foto’s: Regio Purmerend
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Wéér een motorrijder… kan toch geen toeval meer zijn. Misschien de controles op het weggedrag van motorrijders eens wat intensiveren, dames en heren van de politie? Meer controle op het gebruik van mobiele telefoons mag ook wel wat vaker. Dinsdagmiddag kwam me tijdens het werk nog een bestuurder van een bestelbusje slingerend op mijn weghelft tegemoet. Met lichtsignalen en uiteindelijk de luchthoorn heb ik de aandacht van de bestuurder net op tijd weer op de weg weten te krijgen. Ging maar net goed. En als die controles er niet kunnen komen, stop dan a.u.b. ook met het lekker belangrijk doen met VOA etc. en het afsluiten van wegen als het leed toch al geschied is. Ga onze wetten gewoon weer eens handhaven en streng straffen a.u.b. Daar betalen we belasting voor en daar kunnen levens mee gered worden. Niet met dat mosterd-na-de-maaltijd gedoe elke keer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,965FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.7 ° C
23.9 °
21 °
75 %
2.2kmh
100 %
zo
23 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.