21.4 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
HomePurmerendPurmerValley Experience ook virtueel te volgen: De toekomst is vandaag

PurmerValley Experience ook virtueel te volgen: De toekomst is vandaag

Purmerend – Vanaf morgen staat Purmerend in het teken van de PurmerValley Experience. Drie dagen lang kunnen scholieren, werkzoekenden en mensen die een carrière-switch overwegen kennis maken met alles wat techniek te bieden heeft.

Goed nieuws voor de mensen die er niet bij kunnen zijn: Het evenement gaat live via de PurmerValley Virtual Venue! De afgelopen weken heeft de organisatie, in samenwerking met Faber AV en Creative Animal, hard gewerkt om de Virtual Venue voor elkaar te krijgen. Via https://purmervalley.virtual-live-event.com kun je vanaf morgen de livestream van het evenement bekijken. Je kunt nu alvast een persoonlijke inlog aanmaken.

Op 20, 21 en 22 april wordt er op diverse locaties in Purmerend de PurmerValley Experience georganiseerd. Deze driedaagse staat in het teken van technologie in de breedste zin van het woord. Het evenement is gratis toegankelijk voor scholieren, werkzoekenden, professionals, bedrijven en alle andere geïnteresseerden.

De Experience is een echte belevenis. Fun, inspirerend, educatief, verbindend en vooral doen! Naast de belevenis staat ook het kennisdelen en de ontmoeting centraal en is de Experience tevens hybride (live & virtual).Wil je gamen en kennismaken met E-sports of juist meer weten van virtuele studio’s en streamtechnieken? Of wil je kennismaken met vele opleidingen in de ICT? Dan kan allemaal. Maar er is zoveel meer.

Je kunt tijdens de Experience alles te weten komen over cybersecurity, apps, AR & VR, online marketing, drones en robotica. Maar ook kennismaken met technologische toepassingen in de zorg, bouw, installatie, vervoer, agrarische sector. Want alle bedrijven worden in de toekomst ICT bedrijven! Voor uitgebreide informatie kun je kijken op purmer-valley.com/de-experience/. Naast virtueel ben je natuurlijk ook live van harte welkom in de Markthal en in P3.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,501VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
21.4 ° C
22.9 °
20 °
77 %
2.7kmh
100 %
ma
22 °
di
18 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.