13.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomeWeetjesLifehack: beslagen autoruiten? Dankzij deze tip rijd je zo weg

Lifehack: beslagen autoruiten? Dankzij deze tip rijd je zo weg

Iedereen die een auto heeft herkent het! Beslagen autoramen. Zodra je de verwarming aanzet, zie je al snel niets meer. Met beslagen ramen wegrijden is levensgevaarlijk. En wachten tot de blower zijn werk heeft gedaan, duurt te lang. Gelukkig is er een handig trucje om dit op te lossen. Wat? Dat zal je verbazen!

Je kunt natuurlijk met je handen of een oude doek over je ruit wrijven, maar het nadeel is dat dit alleen maar vette strepen oplevert. Bovendien blijf je poetsen tijdens het rijden en dat maakt het er niet veiliger op.

Natuurlijk bestaan er wel speciale sprays en lappen die zorgen dat er geen strepen achterblijven op het raam. Op zich een prima oplossing, maar zou het niet fijn zijn als je ‘s ochtends gewoon de auto instapt zonder dat de ramen beslaan?

Met deze tip heb je geen last meer van die vervelende beslagen ramen. Simpeler dan poetsen en een stuk goedkoper dan de sprays.

Deze tip zal je verbazen

Iedereen heeft er wel eentje in huis. En het kost bijna letterlijk een appel en een ei. Weinig mensen kennen deze truc, terwijl het zo simpel is. En het werkt perfect!

Pak de avond van te voren een aardappel. Een aardappel? Ja, door de aardappel zul jij een aantal dagen geen last meer hebben van beslagen ramen! Snijd de aardappel door midden en wrijf met de doorgesneden kant over de binnenkant jouw autoraam. Daarna wrijf je met een schone, droge doek het raam weer schoon. De volgende dag is het starten en wegrijden. Hoe hoog je de verwarming ook zet. De ramen blijven helder en schoon.

Dat allemaal dankzij een aardappel!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
15.1 °
11.2 °
67 %
3.1kmh
100 %
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.