19.5 C
Purmerend
donderdag 28 september 2023
HomePurmerendScouting in Purmerend ook weer voor jongste kinderen "nieuw Beverteam opgestaan"

Scouting in Purmerend ook weer voor jongste kinderen “nieuw Beverteam opgestaan”

Purmerend – Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Kinderen die van afwisseling, buiten spelen en gezelligheid houden zitten goed bij Scouting Purmerend.

De afgelopen jaren kon de Lamoraal van Egmondgroep – Scouting Purmerend – echter alleen leden aannemen vanaf 7 jaar: er was een periode geen Bevergroep. Dat gaat nu veranderen.

Kinderen van 5-7 jaar

Bevers, dat zijn bij Scouting de jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar oud. Zij komen elke week bij elkaar voor een avontuurlijke opkomst met steeds andere activiteiten. Knutselen, spelen, rennen, speuren, bouwen, koken en nog veel meer… het is iedere week een verrassing wat ze gaan doen. Dat wordt bedacht door het leidingteam.

Nieuw Beverteam bij Scouting Purmerend

Een tijd lang was er geen leidingteam voor de bevers door een tekort aan vrijwilligers. Nu is er een nieuw Beverteam opgestaan met enthousiaste en ervaren leidinggevenden die heel graag leuke activiteiten gaan bedenken voor en doen met deze leeftijdsgroep.

Waar en wanneer

De wekelijkse opkomsten zullen gaan plaatsvinden op donderdag van 16.00 tot 17.30 uur. De locatie is natuurlijk het clubhuis van Scouting Purmerend aan de Doplaan. De startdatum is afhankelijk van de aanmeldingen van kinderen: zodra er een groepje kinderen gevormd is gaan ze beginnen.

Ouders die dit een leuk idee vinden voor hun zoon of dochter van 5 of 6 jaar oud, sturen hun aanmelding of vragen naar [email protected].

Meer informatie op de website van Scouting Purmerend.

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,618VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
19.5 ° C
20.6 °
18.3 °
71 %
2.7kmh
100 %
wo
19 °
do
19 °
vr
20 °
za
19 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.