6.7 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
HomePurmerendKerstman neemt stokje van Sinterklaas over in Wheermolen "veiligheid Pieten niet meer...

Kerstman neemt stokje van Sinterklaas over in Wheermolen “veiligheid Pieten niet meer te waarborgen”

Purmerend – Wat jarenlang elk jaar een groot feest was in de Wheermolen is niet meer, de traditionele sinterklaasintocht. Dit maakt de organisatie van het jaarlijks evenement bekend. “We hebben het jarenlang met veel plezier gedaan.”

“Met pijn in ons hart hebben we, mede door de pietendiscussie, besloten te stoppen met de sinterklaasoptocht in de Wheermolen maar helaas kunnen we de veiligheid van de pietjes niet meer waarborgen.”

Daarom hebben Sinterklaas en de Kerstman overleg gehad en met elkaar afgesproken dat de Kerstman het stokje over gaat nemen. Samen met winkelcentrum Makado, die dit jaar 50 jaar bestaat, gaan we er een heel groot knallend feest van maken, geeft de organisatie aan.

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. En terecht. Zwarte Piet is niet meer van deze tijd. Men zegt wel dat het een kinderfeest is, maar bij jou en bij mij op kantoor wordt het ook gevierd, terwijl er daar toch echt geen kinderen rondlopen..

  2. Ideetje voor de burgemeester van Purmerend en de politiechef van Zaansteek-Waterland: laat de politie een dagje geen verkeerscontroles uitvoeren, maar laat alle beschikbare agenten zwaar bewapend de Zwarte Pieten tijdens de Sinterklaasintocht in de wijk Wheermolen beveiligen. Hier wordt nu toch wel heel snel en makkelijk gecapituleerd voor de woke-wappies. Maar ik had niet anders verwacht van de heer Bijl. Heeft hele slappe knieën, die man. Altijd al gehad trouwens.

  3. Zo jammer hè dat verdorie de veiligheid van een traditioneel kinderfeest niet eens meer gewaarborgd kan worden in Purmerend.
    (Ik heb de reacties gelezen op de Facebookpagina van Regio Purmerend).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.2 °
6.1 °
76 %
7.6kmh
100 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
10 °
wo
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.