21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomePurmerendJumbo Eggert Center feestelijk geopend: tot en met zondag gratis appeltaart

Jumbo Eggert Center feestelijk geopend: tot en met zondag gratis appeltaart

Purmerend – Sinds vanmorgen is de binnenstad van Purmerend een nieuwe supermarkt rijker. In de voormalige locatie van de HEMA opende vandaag supermarktketen Jumbo haar deuren. Naast het reguliere assortiment heeft de winkel ook een afdeling waar vers eten, waaronder sushi, wordt bereid.

Na een feestelijke opening door Jumbo-ondernemer Jasmijn Uitendaal en haar enthousiaste team, konden de eerste klanten een bezoekje brengen aan de winkel. En dat gaat uiteraard niet gepaard zonder een cadeautje. Iedere bezoeker krijgt tot en met zondag, bij besteding van tenminste 20 euro, een gratis appeltaart.

In de loop van het jaar wordt ook de entree van het winkelcentrum zelf aan de zijde van de Koestraat compleet vernieuwd. Daarmee krijgt ook dit deel van het Eggert Center een hele nieuwe look and feel.

De vestiging van de Jumbo is 7 dagen per week geopend.

Maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 21:00 uur en zondag tussen 09:00 en 20:00 uur.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.